Ny header på bloggen

Design gaver med omtanke…Klejn&Strup

Indlægget er skrevet i samarbejde med Klejn&Strup. Al styling og alle ord er mine, og lavet helt udfra egen oplevelse med produkterne.  

Her i sidste øjeblik inden du køber de sidste julegaver, vil jeg lige slå et slag for en dansk virksomhed hvor kreativitet, medmenneskelighed og ansvarlig produktion er i højsædet. Så står du og mangler en god idé til ham eller hende, der har det meste – men elsker godt design, og gerne vil sikre at produktionen er så gennemtænkt bæredygtig som overhovedet muligt, så se med her.

Textile wallart from the Danish design brand Klejn&Strup

Textile wallart from the Danish design brand Klejn&Strup. The price for this handcrafted piece of textile wallart is d.kr. 1.199 kr.

Tryllebundet, en række knuder.

Den tekstile kunst på væggene er for alvor vundet frem…og jeg er personligt HELT vild med det. Om det kommer i form af macramé knuder, væverier eller patchwork, så er jeg med. Dette lille kunstværk af knuder bundet i Italiensk strikket uld på en egetræsstok, er simpelthen så fint her på væggen i mit soveværelse. Jeg elsker kombinationen af alt fra billeder, vaser,  den hårde porcelæn sammen med den bløde tekstil. Alle ting er nøje udvalg, og jeg hænger kun ting op der “taler” til mig. Ting der har en personlighed.

My wall in the bedroom is filled with all kinds of art.

My wall in the bedroom is filled with all kinds of art.

Det uperfekte, er perfekt hos Klejn&Strup.

Janni Klejnstrup der er produktudvikler i firmaet, udtaler “Det dybtliggende DNA bag KLEJN&STRUP er kærligheden til at fordybe sig i den kreative proces. I en tid hvor det fuldendte bliver dyrket til perfektion, hvor skønhedsfejl bliver gemt eller udvisket, har vi skabt et koncept, hvor det ufuldendte og – i vores øjne unikke – gerne må give genlyd.” Det er jo musik i mine ører…Jeg ELSKER, at der er fokus på det håndlavede, hvor de hænder der har haft fat i produktet gerne må være synlige.

Læs også favoritter-fra-formland hvor jeg også omtaler Klejn&Strup.

The ceramic plate is also part of Klejn&Strups interior collection.

The ceramic plate is also part of Klejn&Strups interior collection.

Vægplatten er tilbage.

Måske vi skal til at samle på platter ?….jeg vil ihverttilfælde gerne være med, hvis det er denne type unika keramik platter, der er tale om….Så starter jeg hellere end gerne en samling. Denne har fået selskab af et brodereret skovbillede i gråtoner, samt sommerfugle bag glas. Det er SÅ råt i udtrykket og jeg er vild med at have elementer på væggen som har en 3D effekt.

The wall in my livingroom on the countryside is also lots of unique pieces such as embroideries, butterflies and graphics.

The wall in my livingroom on the countryside is also lots of unique pieces such as embroideries, butterflies and graphics.

The leatherpiece for hangingpots are perfect for the urban green living trend.

The leatherpiece for hangingpots are perfect for the urban green living trend.

Rid med på den grønne bølge.

Selvom Klejn&Strup er langtidsholdbart interiør kunst, er de heldigvis også hoppet med på den grønne bølge, og det kan jeg jo ret godt lide…Det læderophæng de har lavet (i 2 størrelser) er simpelthen så cool. Jeg viser her det lille af dem. Men jeg kan også se det for mig hængende på badeværelset med en kurv i til smykker, make-up el.lign. Eller den store af dem i køkkenet med en skål i til frugt…De kan bruges til SÅ mange formål. Og så er designet bare så tilpas råt, at det også appelere til mændene.

Er du også frisk på den grønne bølge så læs også saesonen-slutter-med-groenne-upcyclings-ideer

eller easy-diy-plants-in-the-air

Hang this leather piece with a plant or maybe a basket for your make-up on your bathroom. This is very function and the simple design looks perfect in the modern homes.

Hang this leather piece with a plant or maybe a basket for your make-up on your bathroom. This is very functional and the simple design looks perfect in the modern homes.

Nakkestøtte deluxe.

Ja, det  lyder jo unægteligt ikke så sexet, men denne “nakkestøtte” er ret flot. Den er ligesom en lidt større version af “tryllebundet”, og den passer perfekt til at hænge på væggen ved din daybed (skriver jeg, som om alle bør have en daybed …. sorry !) Men se lige hvor perfekt den passer sammen med min savbriks. Alle de lækre naturmaterialer klær bare hinanden SÅ godt.  Og når så den ovenikøbet er super funktionel kan det jo kun være et plus. Det er jo det dansk design kan, smukt enkelt design med funktionalietet…Og her må man sige den kan begge dele.

This piece is perfect for your bedside or as I have done by your daybed. It complets the danish design tradition where simple design with function is the core.

This piece is perfect for your bedside or as I have done by your daybed. It completes the Danish design tradition where simple design with function is the core.

Lokal produktion.

Ulden er italiensk, men knuderne bliver bundet lokalt på et værksted, hvor folk der er på kanten af arbejdsmarkedet. Her bliver de set som en positiv ressource og tilegner sig selvtillid og færdigheder de kan bruge videre i deres virke. Den sidste finish står Klejn&Strup selv for. Denne lidt større tekstile kunst er bundet på en egetræsstok, der er holdt lidt ud fra væggen, så den tykke uld hænger perfekt. Den vil også være perfekt som hovedgærde ved en dobbeltseng, hvis du hænger to ved siden af hinanden.

Klejn&Strup halvcirklen is all handmade in sustainable materials.

Klejn&Strup halvcirklen is all handmade in sustainable materials.

Følg Peekaboodesign her 
Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny header på bloggen