Pakkeliste til Hawaii, nå nej hospitals-ophold.

Feminine firnurligheder fra Formland

The feminist pillow from danish Rice.

The feminist pillow from danish Rice.

Feminine tendenser.

Efter at have kigget kamera rullen igennem nogle gange fra min tur på årets Formland, er jeg nået frem til en klar tendens…og det er at farven nude over i det lyserøde stadig er et kæmpe hit. Organiske former, dem kunne vi også kalde feminine former hitter. Det sanselige, det vi smager, det vi ser, det vi kan lugte og det vi mærker er vigtigt…og er det feminint?…ja, måske.! Det er ihverttilfælde en tendens, at vi ønsker mere sanselighed i de produkter vi omgiver os med. Og det er bestemt ingen skam at kalde sig FEMINIST, som rice også viser med den grønne pude med det skrevet i rødt henover. Den er ret skøn på sin egen humoristiske måde, med den hysteriske farvesammensætning og frynserne i kanten rundt, der giver den et herligt retro look.

The unique african masques from Mumutane. The masques are made by Umasqu.

The unique african masques from Mumutane. The masques are made by Umasqu.

Mumutane er afrikansk design med et twist.

Den danske duo bag Mumutane består af Line og Maria. Maria har en marketing udddannelse, mens Line er uddannet designer. Sammen er deres vision at udbrede de farverige afrikanske tekstiler på et æstetisk skandinavisk design. Derfor startede de med at lave puder af de smukke voksprintede  tekstiler, de finder på markeder i Nigeria. De har nu udvidet deres sortiment til også at omfatte disse smukke moderne masker lavet af en afrikansk designvirksomhed, der hedder umasque. Slå et smut forbi deres webshop hvor du kan finde en masse unikke og spændende produkter både til hjemmet og digselv.

LIv Collection also has some graphic feminine masques on there textiles.

LIV Interior also has some graphic feminine masques on there textiles.

Ansigter på tekstiler.

Der er også en klar tendens til ansigter på tekstiler. Det kan være som her på de smuukke tæpper og puder hos LIV Interior. Alle produkter fra Liv interior arbejder altid på at deres produkter skal være så økologiske og bæredygtige som muligt. De laver tæpper i 100% genanvendte PET flasker, og derudover har de også produkter i messing, keramik, silke og velour. Deres produkter bliver fremstillet i Vietman og Indien.

studio aarhus with the "free women" collection.

studio aarhus with the “free woman” collection.

Feminisme på keramikken.

Der er vokset en del keramikere frem, som tør lave sjove og humoristiske feminine udtryk på deres kunstværker. Her viser Studio aarhus deres kollektion af kopper og vaser i kollektionen “free woman”. Der er både nogle af de kvindelige kropsdele på kopperne, og en serie med mor/barn kopper og selfie kopper. De er ret skønne og befriende at se på.

LÆS også om mine keramikfund sidste år på formland her. kvinde-kend-din-kop

The danish artist Anna Bülow paints women in watercolours and makes them in to prints.

The swedish artist Anna Bülow paints women in watercolours and makes them in to prints.

Feminine wallart can also be a deconstructed mirror as these from Au maison or the photoart from Paper Collective.

Feminine wallart can also be a deconstructed mirrors as these from Au maison or the photoart from Paper Collective.

De runde organiske former er evigt gyldige.

Spring Copenhagen startede med at lave nogle træfigurer med funktion, men siden hen er deres sortiment udvidet og de har idag keramik, glas og lamper i klassisk design. De har taget nogle af  Eva Stæhr-Nielsen’s ikoniske designs op og re-lanceret dem. Deriblandt spaltekanden og denne smukke tekande. Derudover har de også en skøn humoristisk træ frø til godter på bordet. Den er designet af Mencke&Vagnby. Spring Copenhagen har som nyhed på messen også nogle sjove træ emojies.

Spring Copenhagen relaunched some of the iconic ceramic designs by Eva Stæhr-Nielsen. The happy frog bowl is designed by Mencke&Vagnby.

Spring Copenhagen relaunched some of the iconic ceramic designs by Eva Stæhr-Nielsen. The happy frog bowl is designed by Mencke&Vagnby.

Der skal være noget til alle sanser.

Og det var tydeligt at der er fokus på well-beeing. Der er så meget fokus på slow-living og less is more. Hellere købe den ene gode honning, hos ham der er 100% passioneret omkring, at hans bier har det godt, så de kan producere den bedste honning end at købe 4 glas billig honning, der er produceret industrielt. Der skal tages tid til pauser i hverdagen, så vi kan være mere effektive og fokuserede, når vi er på. Derfor er vi igen på jagt efter økologiske produkter til at opfylde vores ønsker til wellness i disse pauser.

Læs også om nogle af de lokale fødevarer dyrket med passion i Odsherred her. Fio-3-nye-favoritter-indenfor-foedevarer

Munkholm is organic products for your wellness. Here you see a facial mask and the footbath.

Munkholm is organic products for your wellness. Here you see a facial mask and the footbath.

Lokale wellness produkter.

Hvis du er til lokalt produceret og bæredygtige produkter til din kropspleje, så er Munkholm det rette for dig. Det er en familieejet virksomhed der har eksisteret i mere end 20 år og de laver de lækreste sæber, body og badeprodukter. Gå ind og lad dig friste her.

Læs også hvad jeg fandt interessant på messen tidligere. favoritter-fra-formland

Being inspired by the passion from the farmers in Italy. The danish couple Anna & Morten started selecting the finest products of Italy to a collection of gourmet deli's all made with passion and dedication under the name Made by mama.

Being inspired by the passion from the farmers in Italy. The danish couple Anna & Morten started selecting the finest products of Italy to a collection of gourmet deli’s all made with passion and dedication under the name Made by mama.

Når smagsløgene skal forkæles.

Det danske par Anna og Morten Hassing-Kjær flyttede fra et hektisk liv i Danmark til en bjergskråning i Italiens smukke Toscana. Her fandt de både ro, og en udsøgt passion blandt de forskellige producenter af fødevarer de lokalt mødte. Det blev starten på deres nye eventyr “Made by Mama“. De har gennem 5 år søgt efter de bedste producenter af forskellige madvarer, og idag sammensat et udvalg, som er blevet deres kollektion af italienske delikatesser.

Creative kits for you and the kids. These are from the danish brand kit company.

Creative kits for you and the kids. These are from the danish brand kit company.

Kreative pauser.

Når fantasien og kreativiteten skal stimuleres, er der intet bedre end at lave små kreative projekter. Hos kit company kan du få færdige kits til forskellige projekter. I kasserne er alt du skal bruge pakket fint ind i silkepapir og bæredygtige kasser med en vejledning til hvordan du laver projektet. Jeg har tidligere lavet et kokodama projekt fra dem, desværre findes det ikke længere i deres sortiment, men det var ret fint og mega sjovt at lave. Jeg drømmer om at komme igang med at presse blomster og lave fine billeder med deres fine blomsterpresse du kan se her.

Du kan se mit DIY projekt plante-planeter her

Har du lyst til at følge mine inspirationsturer på messer rundt om i verden, så følg mig her

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pakkeliste til Hawaii, nå nej hospitals-ophold.