Københavns nye madmekka.

Jeg var så heldig at være inviteret til åbningen af det nye madmekka i Københavns centrum, nemlig Boltens Food Court. Er du i København og trænger til lidt at spise, så er det stedet. Her kan alle få deres yndlings-spise, så ingen behøver gå på kompromis. Der er mulighed for både at sidde ude i den hyggelige gård eller på tagterrassen, og på en kold dag er der også pladser indenfor.

At the pre-opening event friday, the courtyard was full of people and the crowd was having a fantastic time tasting the food and drinks.
Streetfood i nye lokaler.
Efter Papirøens CPH Streetfood marked er lukket ned, har stedet, madboderne og stemningen været savnet afmange. Idag lørdag d. 13 april åbnede folkene bag CPH Streetfood et nyt koncept. Det er mange af de samme madboder som du (måske) kender fra Papirøen, men nu er de rykket ind i den gamle Baron Boltens Gaard under navnet Boltens Food Court. Det ligger lige ved Kongens Nytorv i København. Placeringen er perfekt…det bliver helt sikkert stedet man lige mødes over en gang tapas, en burger eller lidt marrokansk….Og der noget for alle…

You can also get a classic Danish smørrebrød.
Facts om Boltens food court.
Bag BOLTENS FOOD COURT står Lars Moesgaard, Nik Kongsø og Jakob Nygaard. Og stedet byder på mad og drikke fra alle verdenshjørner. 19 erfarne stadeholdere, fem udskænkningssteder, 4.000 m2 ultramoderne indendørs Food Court i tre etager, 1.500 m2 brobelagt gård med lyskæder, bindingsværkhuse og 1.000 siddepladser danner rammen for Københavns nye kulturdestination, hvor målet er at give en unik oplevelse i øjenhøjde med alle.

The vegan food from Two Monkeys were really worth a try. I’ll be back !
BOLTENS FOOD COURT’s stadeholdere består af etablerede restauratører fra alle verdenshjørner:
Churreria (spansk), Desi nam nam (indisk/pakistansk), Marrakech (marrokansk), Duck It (dansk), Woodomi (kinesisk), Two Monkeys (vegansk), The Mexican Donkey (mexicansk),
Temporada Tapas (spansk), Philly’s (amerikansk), WokAmok (thailandsk), Boy’s (fransk),
Hope Organic (dansk), Hygge taste of Denmark (dansk), Brasa (brasiliansk), Slice n’ ice (italiensk),
The American (amerikansk), The Fish Project (engelsk), Ciao (italiensk), The Fat Greek (græsk) samt en pop-up, der vil huse forskellige eksperimentielle køkkener. Ligeledes er der både en øl -og vinbar, der tilbyder et bredt sortiment af drikkevarer.

In the kitchen Marrakech, you get delicious marrocan food here.
Og der er åbent hele påsken.
Mad. (Køkkener) uden for feriedage:
Søn-torsdag. 11.00-21.00
Fre-lørdag. 11.00-22.00
Mad. (Køkkener) i feriedage:
Alle dage 11.00-22.00
…

The Lobster roll were one of the fun things from The Fish project. But my Favorite was this deepfried king prawns.

Before you leave you have to go to the 3. floor to spoil yourself with the delicious icecream from Slice n Ice. Made without cream.
Udskænkning barer (ikke i Food Court)
…
Mad/Køkken 11.00-21.00

This drink was a favorite, rom and caramel. I already have a craving for that again….well, it is saturday 😉

The 3 floors seen from the top of the building.
ADRESSEN ER:
BOLTENS FOOD COURT,
Baron Boltens Gård, Gothersgade 10B
1123 København K
No comments yet