Bliv din egen smykkedesigner - Win Jewellery from UsMeUs design

På job-min kombination af bæredygtighed og kreativitet

Vær kreativ med omtanke.

Jeg elsker at tænke ud af boksen. Se på ting med friske øjne, og måske give dem et nyt liv, andre ikke lige havde tænkt. Sådan har jeg gjort med en masse garnrester, jeg havde liggende (og den slags hober sig konstant op her hos mig;-) måske du kender det ?) Jeg er nemlig af den opfattelse, at det ikke behøver være dyrt at lave et krea projekt. Det er vigtig, at vi ikke lader os begrænse af, at man ikke lige har 500 kr. til materialer. Nogen gange kan materialerne være noget man allerede har liggende. I sidste uges Hendes Verden viser jeg sådan en idé. Den lavede jeg for 3 år siden, og ja, den er så først kommet i bladet nu. Men den er stadig ligeså aktuel, måske næsten mere. Du kan se ideerne her, og hvis det ikke er nok må du hive fat i Egmont, og høre om man kan opstøve gamle numre af Hendes Verden…det er som sagt kun en uge gammelt. Det kan også være, at de er søde at lægge nogle af opskrifterne op på nettet.

pompom wallhanger made of leftover yarns.

Pompom wallhanger made of leftover yarns.

Du kan også genbruge træet fra en transportpalle, se mit bud her.

Lucky me, tænk dig godt om, når du vælger uddannelse.

Man skal huske at stoppe op – og tænke over det, bare en gang imellem. Jeg er én af dem, der føler mig meget priviligeret og heldig, at det kan lade sig gøre, at lave de ting jeg syntes er aller sjovest og stadig tjene til dagen og vejen. Jeg er oprindeligt uddannet fashion designer, og har brugt rigtig mange år på det, og der havde jeg også en fest. Men den uddannelse har givet mig adgang til en masse andet end kun fashion. Idag er det mere interiør jeg arbejder med. Så husk når du vælger en uddannelse, at måske kan den åbne døre til andre retninger indenfor samme felt. En af de måder jeg bruger min designuddannelse på, er ved at lave denne type artikler til bladene. Jeg gør også andre ting, som du f.eks. kan læse om her. Og så er jeg jo heldig også her på bloggen, IG og andre SoMe kanaler, at have mulighed for at dele ud af mine tanker, diys og alt det gode bæredygtige design indenfor livsstil, som jeg syntes er værd at give et “shout out”. Og det er kun fordi I er søde at følge med, så jeg er jer totalt taknemmelige…håber I hænger ved og deler så der kan komme flere med på rejsen…

Følg Peekaboodesign her

If you only have a very little leftover, then will these flowers be suitable.

If you only have a very little leftover, then will these flowers be suitable.

Brug dine garnrester til tekstile væghængere.

Men nu til nogle af de idéer du kan se i sidste uges Hendes Verden. Ovenover viste jeg et sødt pompom ophæng. Det er noget med at lave nogle pom pomer i matchende farver men gerne forskellige garntyper. Fæstne dem på et net, det kan være sådan noget du bruger under dine tæpper, eller lidt broderistof. Det skal bare dækkes så det ikke kan ses og så gerne lidt groftvævet så det er let at sy pompomerne fast. Og så kan du som jeg lave nogle lange frynser af det sidste garn, det ser ret fint ud. Og til sidst fastgøre det på en drivtømmergreb. Og vupti så har du eget helt personlige vægpynt.

Weaving made on a childrens web.

Weaving made on a childrens web.

Snup ungernes legetøj.

Herover har jeg lavet en lille væghænger på en børnevæv, som jeg fandt på et loppemarked…den er super fin og ret let at arbejde med. Garnerne er igen nogle rester jeg havde. Og jeg har til sidst syet med garnerne lidt bobler, og lavet lidt rya frynser. Men der er det jo at dine kreative evner kan få frit spil.

Læs også hvordan jeg har genbrugt gamle jeans her.

Normally you make the chestnuts with four toothpicks and the yarn weaving. This is just a bigger version, that will suit any wall.

Normally you make the chestnuts with four toothpicks and the yarn weaving. This is just a bigger version, that will suit any wall.

Søde friendship armbånd.

Jeg har en ting med de her søde knyttede armbånd, du kan lave alle de farvekombinationer som du har garner til, og de kræver virkelig ikke så meget…hverken garn eller krea kundskaber…og faktisk har jeg lavet en video, hvor jeg viser hvordan du gør, så det bliver næppe lettere…

freindship bracelet made of cotton yarns.

freindship bracelet made of cotton yarns.

Og så er der også en artikel i det Sally’s der er i kioskerne lige nu. Her har jeg lavet geometriske mønstre på forskellige ting til stuen. Jeg er selv ret vild med artiklen og har stadig det meste fremme…som regel en god indikator for at jeg er blevet glad for projekterne. 😉

From the creative magazine Sally's that is available now in the shops.

From the creative magazine Sally’s that is available now in the shops.

Følg Peekaboodesign her

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bliv din egen smykkedesigner - Win Jewellery from UsMeUs design