Zig-zag knitwear - en begynderstrik med video guide

Click’n tile – så blir det ikke lettere at sætte fliser op.

Jeg har fundet den perfekte løsning til hvordan enhver kvinde kan kalde sig selv HANDYWOMAN….det bliver nok lidt en reklame for Click’n tile, jeg bliver dog ikke betalt for at skrive dette, men jeg vil varmt anbefale produktet…..sååå der skal stå reklame her i starten. Men som skrevet det er bare mig, der gerne vil give denne helt fantastiske idé videre til jer, der læser med…for hey #sharingiscaring og lige om lidt har vi endnu en fridag, så hvad er mere oplagt end at lave et lille DIY projekt derhjemme?

via GIPHY

I did it myself….sisters are doing it for themself….

Og jeg kunne blive ved med feministiske udråb…for jeg har totalt optur over de her fliser…Der er SÅ meget godt at sige om dem, at det er svært at finde ud af, hvor jeg skal starte….Men for mig er friheden til, at jeg selv kan lave det hele, fra start til slut, en af de største fordele.

Fliserne er lavet i genbrugsplast, og når du bliver træt af din farve kan du afleverer dem og få pant, og så bliver de smeltet om til nye…De er rengøringsvenlige, og du kan nemt afmonterer dem, komme dem i opvaskemaskinen og sætte dem op igen…eller lave et nyt mønster på væggen….De er simpelthen helt perfekte til typen, som godt kan lide lidt forandring i køkkenet…og derfor gerne bruger en eftermiddag på at kreerer et nyt mønster på væggen. Altså jeg blev i opstartsfasen grebet af bare at sidde i illustrator og farvelægge min væg…du kan se her nogle eksempler på hvad jeg havde i tankerne.

via GIPHY

Girly kitchen version in rose hues.

Girly kitchen version in rose hues. and the ceramic on the tabel is from Vildersboll…and very talented Danish ceramist.

Det gik lidt stærkt.

Nu behøvede jeg ikke længere kalde på min mand og få hjælp med store larmende maskiner, jeg kunne forandre mit køkken på en eftermiddag – helt selv.

OG det gjorde jeg SÅ…til et mekka i rosa nuancer….OMG…det havde han ikke set komme, og det var også lidt svært, at spore den store begejstring i hans ellers så pæne øjne….tror faktisk at en kylling i Nettos køledisk kunne vække større entusiasme hos ham, end den der kom til syne, i det øjeblik han trådte ind ad døren til mit nye ROSA univers…ja, det skal da også lige siges, at det faktisk er ham, der bruger køkkenet mest….jeg er jo ikke den store kok…sååååå måske jeg lige skulle have forhørt mig, hvad hans foretrukne farvevalg ville være…”better late than never…” som man siger.

The smoohies look in the kitchen with clickc' tile in the feminine version.

The smoohies look in the kitchen with clickc’ tile in the feminine version.

Easy peacy nyt look.

Så heldigvis er det så let, at skifte de her fliser ud, så det tager bare et par timer…nu valgte jeg så lige, at male skabe også og så skal du nok beregne lidt mere tid, men hey easy peacy køkken make-over. Maling kan vi jo alle finde ud af…så køkkenrammerne blev malet i en mørk grå, og lågerne fik en sort lakbejdse, for at bevarer de synlige årer i træet. Jeg lavede lågerne for noget tid siden, og har været rigtig glad for dem, men til de mørke look skulle de også gøres mørkere…og det blev de så…

Så jeg har allerede skabt fred på hjemmefronten ved at skifte til en sort/grå farve kombi…. der er mega elegant syntes jeg.

Men hvis du vil se hvordan du laver lågerne, så læs her saa-let-skifter-du-look-i-køkkenet

I really love the look of this masculine kitchen now, what do you think?

I really love the look of this masculine kitchen now, what do you think?

Lego byggeri for voksne.

Fliserne bliver sat op på en plade med små dutter, fuldstændig som dem man byggede huse på, som barn fra Lego. Du placerer bare pladen på væggen, og så kan fliserne klikkes på. Det tager ingen tid…så faktisk kan du skifte lidt, som du skifter farverne på puder i sofaen efter sæson. Og hvis de bliver beskidte kan du tage dem ned komme dem i opvaskemaskinen og sætte dem på plads igen….eller måske lave et nyt mønster. Jeg syntes det er smart…virkelig smart…

Måske du lige skimter det smukke messing armatur og tænker “hvad er nu det?”, så kan du læse mere om det her nyt-aar-nyt-bling-til-sommerhuset

the cool and elegant dark version of our kitchen.

The cool and elegant dark version of our kitchen.

Jeg har besluttet mig for, at den udførlig guide til hvordan du monterer fliserne kommer i næste indlæg…da alle billederne lige skal igennem lidt billederedigering…men nu har du i hvert tilfælde mulighed for at nå, at få bestilt dine fliser til bededagsferien, hvis du smutter forbi Click’n tile med det samme…de har virkelig fine farver og et inspirerende site…

Følg Peekaboodesign her

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zig-zag knitwear - en begynderstrik med video guide