Click'n tile - Sådan gør du.

DIY ideas – Upcycle your shampoo bottles

Som I ved, er jeg stortilhænger af genbrug, og jeg ELSKER, når jeg kan give et affaldsprodukt merværdi. Det er det man kalder at UPCYCLE.  Oftest vil du smide dine tomme shampoo flasker ud, men jeg håber at du efter at have set denne DIY vil begynde, at gemme dine shampoo flasker, og specielt dem i smukke farver. Jeg har lavet denne idé i samarbejde med Hairlust, der netop laver de fineste pastelfarvede emballager, så de er helt perfekte til formålet.

DIY mirror made of recycled shampoo bottles from Hairlust.

DIY mirror made of recycled shampoo bottles from Hairlust.

Bliv inspireret af hinanden til genbrug.

Hvad med en lille challenge, hvis vi alle viser vores upcyclede shampoo emballage på IG med et hashtag #upcycledshampoobottle så kan vi se hinandens kreative ideer…

Hairlust går også ind for genbrug.  På deres website har de allerede idéer til, hvordan du kan genbruge deres emballager. Så vi er et oplagt match. Og jeg er vild med denne udfordring…for hvis jeg kan videregive nogle af mine tanker og idéer til dig på en sjov og inspirerende måde, så du også får lyst til at genbruge lidt mere, så er min mission lykkedes. Så jeg håber du har lyst til at lege med og måske prøve denne idé af derhjemme eller måske du bliver inspireret til din helt egen version.

Recycled shampoo bottles from Hairlust becomes a feminine sun mirror.

Recycled shampoo bottles from Hairlust becomes a feminine sun mirror.

Sol-spejlet i den pastelfarvede version.

Du har sikkert set dem i interiør bladene og butikkerne, sol-spejlene. De findes i alle mulige versioner typisk i noget guldfarvet metal, men hvorfor ikke lave en feminin pastelfarvet version. Det er nemt og det koster ikke meget mere end et lille rundt spejl, lidt lim og nogle af de skønne emballager fra Hairlust.

Læs også hvordan du kan være med til at mindske vores forbrug af plastik her.

This is what you need for making the sunmirror.

This is what you need for making the sunmirror.

Dette skal du bruge:

mint og lyseblå emballager fra Hairlust

lille rundt spejl er fra Jysk

et 1 l. yoghurt eller skyr bæger

et lille stykke snor

lim til limpistol

Værktøj du har behov for:

skæreunderlag

hobbykniv

saks

limpistol

Sådan gør du:

Du skal sørge for at dine emballager er helt rene og tørre.

Klip top og bund af dine emballager.

Klip dem op så de ligger og er åbne.

Du kan nu enten skære eller klippe dem op i strimler på 1 cm. bredde.

Klip eller skær spidser i den ene ende af dine strimler.

place the strips evenly round the circle.

Place the strips evenly round the circle.

Vend dit låg fra yoghurt bægeret med bagsiden op. Læg dine strimler op i orden så hveranden er den lange mint farvede og hveranden de lyseblå. Sørg for at fordele jævnt.

Varm limpistolen op og sæt dem fast, husk at vende siden med print på op mod digselv, så det ikke bliver synligt på forsiden.

Tag nu de korte hvide strimler og sæt fast bagest hele vejen rundt.

Klip et lille stykke snor, fold en løkke og lim det fast i kanten bagpå.

glue on the bottom of the yogurt cup toover the ends and the open end of the loop.c

Glue on the bottom of the yogurt cup to cover the ends and the open end of the loop.

Nu tager du bunden af dit yoghurt bæger og limer ovenpå, så det dækker enderne og løkkens åbne ende.

Vend din ramme til spejlet. For nu skal du lime det runde spejl ind i låget på forsiden. Det gør du også med limpistolen.

Voila ! så har du et skønt lille spejl til væggen i entreen, på værelset eller på det lille toilet. Du kan også lave en hel samling i forskellige størrelser og farver til en væg det kunne være rigtig flot. Og når du køber spejlet hos Jysk kommer det i en æske med 4 størrelser, så der er rig mulighed for at lege med størrelser og farver.

Make a pastel DIY mirror of used shampoo bottles from Hairlust.

Make a pastel DIY mirror of used shampoo bottles from Hairlust.

Kender du Hairlust?

Hairlust laver hårprodukter der styrker dit hår til at vokse og blive stærkere. Du kan både få shampoo, balsam, olier og forskellige typer kosttilskud, altsammen noget der giver masser af vitaminer og fugt til håret. Jeg er jo selv ret glad for mit grå hår, som du kan læse om her. Og derfor har jeg fået deres Hair Growth & Repair Shampoo og balsam For Blondes, og dem kan jeg varmt anbefale, hvis du også er glad for silverfox looket. Derudover er jeg så småt startet på deres kosttilskud, der skal styrke håret indefra, dem kan du finde her. Og jeg skal nok holde dig opdateret på hvordan de virker, når der er gået et par måneder.

enjoying some metime with some of the produkts from Hairlust.

Enjoying some metime with some of the produkts from Hairlust.

Men i første omgang håber jeg at I er blevet inspireret til at købe Hairlust’ fine pastelfarvede produkter, og når dit hår er blevet forkælet, så glæder jeg mig til at se hvad du får lavet af de tomme emballager.

Følg Peekaboodesign her

facebook  Instagram  Bloglovin  Pinterest  Linkedin youtube 

Even the hair turban is ecofriendly made of bamboo.

Even the hair turban is ecofriendly made of bamboo.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Click'n tile - Sådan gør du.