10 skarpe til...nutidens hotteste pottemagerske Kristina Vildersbøll

Sommer GIVE AWAY…for den glade foodie.

Weekend tip.

Jeg vil lige komme med et lille hint….Nemlig at jeg køre en giveaway på min IG, som nok vil glæde enhver foodie. Det er nemlig sådan, at jeg har fået fornøjelsen af at udlodde en af OBH’s bordgrille og det er deluxe modellen. Du skal gå ind på instagram på dette opslag og lægge din kommentar for at deltage…se derinde hvad du skal gøre for at være med…

Giveaway OBH opti grill elite. Participate before sunday on my IG. @peekaboodesign_lenenissen

Giveaway OBH opti grill elite. Participate before sunday on my IG. @peekaboodesign_lenenissen

Hvad gør grillen unik?

Jeg har nu brugt den i lidt tid og er fuldstændig vild med den. Du kan indstille den på et af de 12 allerede forudindstillede programmer. Der er programmer for forskellige typer kød som steak, pølser, hamburger og så er der naturligvis også fisk, men endnu bedre der er også forskellige typer grønsager. Det smarte er at når du indstiller programmet, så varmer den op til den rette temperatur. Derefter bipper den og du lægger dit f.eks. kød på pladen. Herefter måler den tykkelse og indstiller herefter automatisk temperatur og udregner hvor lang tid den skal have. Og så kan du selv vælge om du ønsker den rød, medium eller gennemstegt. Og jeg har prøvet lidt forskelligt og hver gang har det været helt perfekt stegt. Så jeg ville klart smutte forbi og deltage for det er virkelig en super fed måde at grille på.

Er du mere til en krea DIY der gør grill mesteren glad så læs med her

Preparing salmon on the OBH Opti Grill Elite.

Preparing salmon on the OBH Opti Grill Elite.

The perfect grilled salmon. The grill weights the fish and calculate the grilling time.

The perfect grilled salmon. The grill weights the fish and calculate the grilling time.

Sådan forlænger du grillsæsonen.

Det er jo endnu en feature der er ret fed…du kan stille grille på dit spisebord og grille indenfor, sådan forlænger du lige grillsæsonen. Det bliver næppe smartere. Opti Grill Elite har en bakke hvor fedtet løber ned i så det ikke sviner på dit bord. Og den på- og afmonteres let, ligesom de to non-stick grill plader. De klikkes lige af efter brug og kan komme i opvaskemaskinen ( hvis man er heldig at have sådan én :-))

The OBH Opti grill Elite has a simpel design that is suitable also your kitchentable, for preparing lunch as a panini or grilled sandwich. It makes it quick and easy to make a delicious lunch.

The OBH Opti grill Elite has a simpel design that is suitable also your kitchentable, for preparing lunch as a panini or grilled sandwich. It makes it quick and easy to make a delicious lunch.

LÆS også hvordan du lige fornyr dine køkken tekstiler på den klimavenlige måde. jeg-er-upcycler-til-fingerspidserne

TIP.

Hvis du køber den eller er den heldige vinder af den….så vil jeg lige give et tip. Det eneste der drillede os lidt var sproget på displayet. Hvis man ikke lige er til spansk, så vil man jo gerne skifte til dansk. Og hvordan man gør var lidt svært at finde opskriften på….men det viste sig at man skal tænde og hurtigt trykke på de-frost knappen og med det samme på pilene….så kommer de forskellige sprog frem på displayet.

The grill has a tray that collects the frying fat.

The grill has a tray that collects the frying fat.

Følg Peekaboo design her

facebook  Instagram  Bloglovin  Pinterest  Linkedin youtube

OBH Opti grill Elite Give away ends on sunday the 16 aug. 2020. Check my IG how to participate.

OBH Opti grill Elite Give away ends on sunday the 16 aug. 2020. Check my IG how to participate.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 skarpe til...nutidens hotteste pottemagerske Kristina Vildersbøll