Valg af gulv- køkkenrenovering part 2

Dear Sam, kunst med omtanke og discount code.

Really happy with my choices of posters from Dear Sam to create some atmosphere in my new kitchen.

Really happy with my choices of posters from Dear Sam to create some atmosphere in my new kitchen.

Der findes mange forskellige postershops på nettet, og hvem skal du vælge?

Vi har i vores store køkkenrenovering gået meget op i at vælge produkter, der er bæredygtige. I dag findes der SÅ mange producenter, der har en holdning til en bæredygtig produktion. Producenterne ved også, at vi som forbrugere kræver en miljørigtig og fair produktion. Så da jeg skulle kigge på kunst til væggene i det nye køkken faldt valget på Dear Sam. De har taget stilling til hvilket papir de bruger, hvordan deres plakater bliver trykt og hvilken emballage de bruger. De er et nyt svensk firma, der startede i 2018 med en vision om at inspirere, ændre og udfordre folks syn på kunst. Derfor tilbyder Dear Sam et helt unikt udvalg af sort/hvide fotoplakater, printet kunst og smukke rammer.

Du får lige nu og indtil d. 30 april 2021 35% rabat ved kassen på plakater med discount koden PEEKABOO

The oak frames matches the kitchen wall colour perfect.

The oak frames matches the kitchen wall colour perfect.

Dear Sam er både inspirerende og det kloge valg.

Meget kan man sige om bæredygtighed, men hvis produktet ikke er smukt og tiltalende, kan det være nok så miljørigtigt produceret, men man vil aldrig købe det. Formår de derimod at lave plakater der tiltaler én, så rammer de jo i ”bulls eye”. Det gør Dear Sam, de er virkelig gode til at finde kunst, som er lækkert og lige falder i min smag. Jeg har valgt både et foto, en Matisse reproduktion og et grafisk værk.

This smaller graphic piece is a perfect match to this shelf covered with black and white tiles. One of my DIY project that soon will be found in the danish creative magazine Sally's.

This smaller graphic piece is a perfect match to this shelf covered with black and white tiles. One of my DIY project that soon will be found in the danish creative magazine Sally’s.

Og det gjorde jeg fordi de er så smukke, at jeg er sikker på, at de vil komme til at blive favoritter i min indretning længe. Derud over var det et must for mig, at hvis jeg skulle have dem i mit nye køkken, så skulle de leve op til min egen lille miljø politik derude…som går ud på, at hvor jeg kan vælge miljørigtigt, der skal jeg gøre det.

One of my favorites artichoke....I would love to have them in my kitchen garden, also for their beautiful lilac blooms.

One of my favorites artichoke….I would love to have them in my kitchen garden, also for their beautiful lilac blooms.

Certificeringer, der garantere dig et miljørigtigt produkt.

Men her er et firma der trykker på FSC certificeret papir, hvilket vil sige at det er papir fremstillet af træ fra ansvarligt skovbrug. Deres trykfaciliteter er klimaneutrale og al produktion af plakater til Dear Sam er svanemærket. De har sågar taget stilling til deres emballage og den er FSC MIX-certificeret og indeholder en blanding af genanvendte materialer og/eller materialer fra kontrollerede kilder.

remember that all the posters from Dear Sam are printed the most sustainable way and the paper is as good as it gets if you have to think about the environment....and that is a must today !

Remember that all the posters from Dear Sam are printed the most sustainable way and the paper is as good as it gets if you have to think about the environment….and that is a must today !

Mine valg- ka’ du li’ dem ?

Mit valg til køkkenet skulle være en af mine livretter nemlig Artiskokker, og jeg har selvfølgelig valgt en egetræsramme, som passer perfekt til fronterne på køkkenet. Derud over har jeg valgt den smukke Matisse kvinde, den vil jeg nok ende med at hænge i soveværelset…. Og den sidste syntes jeg minder om papirklip og jeg kan rigtig godt lide det grafiske og kunstneriske udtryk.

Følg Peekaboodesign her

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valg af gulv- køkkenrenovering part 2