Sund livsstil !

Løb – for sjov !

Jeg har tidligere tænkt om folk der løb…..”hvad løber de dog efter ?” Men for et par år siden kom jeg endelig selv i gang, og er i dag slet ikke itvivl om hvad de løber efter….jeg og så resten af befolkningen. For løb, er blevet Danmarks national sport nr. 1, vil jeg næsten tro. Når man taler med folk, løber i parker, på landet eller er til middagsselskaber møder man konstant andre løbere. Rigtig mange har fundet glæden ved løb. Inklusiv mig.

I have previously thought about the people who run ….. “what do they run for?” But a few years ago I finally got started, and today I have not doubt why they run….me and the rest of the population. Because running, has become Denmark’s national sport no. 1, I believe. When you talk with people, run in the parks, on the countryside or go to dinner parties you constantly meet other runners. Many have found the joy of running. Including me.

When I am in Copenhagen I run whereever is suitable. Parks mostly like here in Fælledparken.

When I am in Copenhagen I run whereever is suitable. Often parks, like here in Fælledparken.

Jeg løber fordi det giver mig masser af energi…så fra at tænke, at man bliver træt hvis man løber så ved jeg, at jeg bliver mere frisk. Jeg løber helst om morgnen inden jeg har spist, det fungerer bedst for mig…..lidt latterligt, men jeg syntes altid at jeg bliver lidt tung i kroppen og løber langsommere, hvis jeg venter til efter morgenmaden.

I run because it gives me lots of energy … so from thinking that you get tired if you run I know that I will get more energie. I run in the morning before I’ve eaten, it works best for me ….. a little ridiculous but I always thought that I get a little heavy and runs slower if I wait until after breakfast.

Gode motiverende argumenter for at komme derud/ good reasons to get out there:

 • ja, du får faktisk mere energi efter en løbetur. Yes, you actually gets more energie after running.
 • og virkelig god samvittighed 😉 and a really good conscience 😉
 • hurtigt vil fedt omdannes til muskler, og det er mere klædeligt. The fat on your body will quickly be converted into muscles and that looks a lot better.
 • du vil udstråle mere overskud. You will radiate more energy.
 • du kan tale med når alle andre taler distancer, pace og nyt løbegear ;-D you can join in the conversation when everyone else is talking distance, pace and new running gear.
 • det kræver kun 3 x 5 km. om ugen for at du er home-safe og sikret et længere liv….( sagt af en læge på TV….og lige præcis ham tror jeg på.) it only requires 3 x 5 km. a week, and you are home safe for a longer life …. (said by a doctor on TV …. and I exactly believe in him.)
  Todays training gear. Top and leggings from Kari Traa, bra from Casall, sneakers from Adidas boost, arm pocket for my Samsung 7 edge from Armpocket and when I run alone I can't run without music in my ears and for this I use wireless headset from Jabra Sports pace.

  Todays training gear. Top and leggings from Kari Traa, bra from Casall, sneakers from Adidas boost, arm pocket for my Samsung 7 edge from Armpocket and when I run alone I can’t run without music in my ears and for this I use wireless headset from Jabra Sports pace.

  Det gør jo heller ikke noget at man føler sig godt tilpas og at udstyret er iorden. Jeg har tidligere haft en løbemakker og vi havde fast rutine man- ons- og fredag kl. 5,45 stod vi klar…det var fantastisk, desværre er hun flyttet og det kræver nu lidt mere af mig at komme derud… men jeg gør det fordi jeg seriøst har fornemmelsen af, at det gør noget godt for min krop, men jeg er også hende der faktisk ikke har nogen planer om at løbe et marahton. Og jeg har faktisk aldrig stillet op til diverse løb, selvom alle siger det er super sjovt…men nu laver Adidas  deres hidtil største løb i København d. 10 september, hvor op til 1000 kan deltage. Det ser faktisk ret spændende ud, så til de danske læsere er det en oplagt mulighed for at komme afsted, også til warmup løb med coaches. And if you have an outfit that you feel comfortable wearing and your ruuning gear is up to date everything seems a lot easier. I have had a running buddy and we had regular routine every Mon- Wednes and Friday at 5.45 o’clock we were ready … it was fantastic, unfortunately, she moved and it now requires a little more of me to get out there … but I do it because I seriously have the feeling that it is doing something good for my body, but I’m also the one who actually has no plans to run a Marathon. And I’ve never actually run a race, even though everyone says it is super fun … but now Adidas has planned their biggest race in Copenhagen. September 10, where up to 1000 can participate. It looks actually quite exciting, as for the Danish readers, it is a golden opportunity to get out and run with a lot of other runners, and there is warmup races with coaches.

 •  Du kan vælge om du vil løbe 6 eller 12 km. men de lover det bliver et løb ud over det sædvanlige, og gad vide om ikke de nok skal leve op til det.  De har sågar arrangeret gratis warm up løb de næste 4 lørdage i København, hvor Adidas stiller coaches til rådighed.  Du kan løbe med på forskellige distancer og i forskellige paces, få vejledning i at løbe, skabe mentalt fokus og nå målsætninger – og møde nogle af adidas Runners Copenhagen, der vil fungere som coaches på løbene. Og så vil der også være overraskelser…;-)Facts:

  adidas Runners Race Copenhagen

  Hvornår: 10. september 2016 klokken 11.00

  Hvor: Søerne rundt

  Start fra Søpavillonen, Gyldenløvesgade 24, København

  Pris: 199 kr.

  Tilmelding: http://www.adidasrunnersrace.com

  Warm up løb

  Hvornår:

  Lørdag den 13. August

  Lørdag den 20. August

  Lørdag den 27. August

  Lørdag den 3. September

  Alle dage klokken 10.00

  Hvor: Marathon Sport, Åboulevard 1, København

  Praktisk: Tasker kan opbevares i Marathon Sport under løbene

  Pris: Gratis

  Tilmelding: https://www.facebook.com/groups/adidasrunnerscopenhagen/

  #WHYIRUNCOPENHAGEN

  adidas Runners Race Copenhagen d. 10 september 2016.

  adidas Runners Race Copenhagen d. 10 september 2016.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund livsstil !