still going- GREEN !

Montana gør éntre !

Danske Montana Møbler har de seneste år indtaget HELE hjemmet. Seneste skud på stammen af serier er Montana Hall, som består af skoskab, bænk, knager, sidehængt garderobe modul og spejl. Der er taget højde for, at man skal kunne møblere et lille rum, så derfor er modulerne ikke særlig dybe f.eks. er skoskabet (som jo også kan bruges til andet end sko) kun 20 cm. dybt.

Montana Hall will be in the shops from February 2017.

Montana Hall will be in the shops from February 2017.

Det bliver muligt at bestille hall i alle Montana’s 42 forskellige farver. Montana køre en ret stram linje og der bliver ikke lavet om på modulerne, dette gør også at de har meget stor fokus på farverne, for det er her de har mulighed for at give den max gas, og skille sig ud fra mængden. Og det gør de virkelig godt…med tanke på, at det er et ret enkelt og klassisk design, syntes jeg virkelig at de formår at nå helt nye målgrupper med deres modig farvevalg. Som f.eks. den smukke blågrå og herunder den smaragd grønne. For slet ikke at nævne pastelfarverne, og den sennepsfarvede og den violette…og sådan kan jeg blive ved…farvekortet er imponerende lækkert.

montana hall in a beautiful smaragd green colour.

Montana hall in a beautiful smaragd green colour.

Men det er ikke kun entreen, hvor Montana viser nyheder til, også badeværelset kan fremover blive monteret med de enkle klassiske moduler. Til disse moduler bruges en speciel lakering som gør dem ekstra modstandsdygtige overfor vand og fugt.

Montana bathroom module in a delicate dark hues.

Montana bathroom module in a delicate dark hues.

Min lille krea hjerne arbejdede på højtryk, da vi blev præsenteret for serien, der er jo så mange muligheder og kun din fantasi der sætter grænser. Jeg har virkelig fået lyst til at prøve at sammensætte moduler til alt fra vægdekorationer til mere praktiske opbevaringsløsninger…er f.eks, vild med tanken om skuffe moduler under sengen, det vil virkelig give mulighed for god opbevaring. Jeg går også og drømmer om at lave en hel væg med blandede dybder, farver, størrelser osv. som kunne danne et helt kunstværk på væggen. Jeg har idéer til anderledes beklædninger til låger og greb, så det kunne få et anderledes taktilt udtryk…men jeg er desværre ikke lige faldet over en bunke blandede moduler jeg kan lege med….men når jeg gør, så skal I bare se.

Men herunder lidt flere billeder fra Hall kollektionen.

montana hall nordic studio. Simple rack to hang your hat.

montana hall nordic studio. Simple rack to hang your hat.

Fakta.

Peter J. Lassen, som grundlagde Montana i 1982 er stadig involveret i designet af nyheder fra Montana. Han har tidligere været direktør for Fritz Hansen, hvor han designede en modulserie, der hed 60 x 60. Da Fritz Hansen blev solgt købte Peter J. Lassen rettighederne til denne serie og videreudviklede på den til det der blev hele grundlaget for Montana Møbler. I dag er det Peter Lassens søn, Joakim Lassen, der er 5. generation efter stifteren af Frits Hansen, Frits Hansen, der leder designudvikling og til og med er direktør for Montana.

montana hall sidehanging wardrobe for your hall.

montana hall sidehanging wardrobe for your hall.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

still going- GREEN !