Whisky made by Vikings

How to rock your socks…

Solen skinner og det er i den grad tid til at lufte lidt ben…og denne sæson kan du ikke komme uden om farvestrålende strømper. De er det hotteste lige nu og de skal i stiletterne, sneaksne og sågar træskoene, hvis du er til den slags.

I found these socks in my drawer...I love them and I am sure you can find similar on-line.

I found these socks in my drawer…I love them and I am sure you can find similar on-line.

Disse er jo en klassiker…blonde strømper…Jeg har dem sikkert tilbage fra min Madonna tid…Hi…hi…der havde jeg fingerløse blonde handsker, blonde hårbånd og strømper. Og nu skal de frem igen…og i dette par helt vidunderlige Ralph Lauren pumps…med sløjfe og kitten heel, syntes jeg de hitter.

Er du til det tøsede, det sporty eller noget der glimter, der er helt sikkert nogle der passer til din stil, og ellers skal du måske upcycle et par fra skuffen…jeg kommer med lidt inspiration længere nede i feedet.

Summer socks from Mp Denmark.

Summer socks from Mp Denmark

Jeg er også total vild med disse helt transperante strømper fra MP denmark. Super søde med lidt prikker og så giver de lige lidt feminint til de fodformede Nature sko….du kunne også bruge dem i sneakers, det vil helt klart også være en hit.

Colourful socks in your heels are always good to brighten up your day.

Colourful socks in your heels are always good to brighten up your day.

Det er altid skønt med et par stumpede bukser og farverige strømper, her har jeg parret dem med et par sko fra Tamaris, som har været mine all-time favoritter hele foråret…strømperne er fra Stance som også laver virkelig gode kompressions strømper til løb…..

Yellow socks with glitter dots from Pico.

Yellow socks with glitter dots from Pico.

Skønne gule strømper med glitter…de findes i et hav af farver og både Pico og MP laver dem. Den gule er oplagt at parre med jeans. Her er det jeansmodellen Sidney i en lys bleached vask fra Bessie.

Black and white always is a perfect match.

Black and white always is a perfect match.

Ja, det er også strømper fra skuffen…og så har jeg sat dem sammen med ECCO´s sporty sko…hvis du ikke har prøvet dem så er de et must næste gang du skal på messe eller heldags shopping…de er SÅÅÅÅ bløde og gode at gå i….du kan få nogen uden snøre her. Og ellers er det nok bare at ringe rundt og høre hvilke butikker der har dem…

Inspiration til hvad du kan gøre for at lave dine helt personlige strømper….

DIY ideas. How to costumize your socks...

DIY ideas. How to costumize your socks… these ideas were found on Pinterest.

De tynde nylonstrømper med palietter er fundet her. Den kunne jeg virkelig godt tænke mig at prøve at lave noget tilsvarende…super fine er de.

De kraftige med perler syet på er fundet på Pinterest uden et link desværre. Men dem kan man jo sagtes lurer af og lave sin egen version af. Jeg har allerede et par lysegrønne uld knæstrømper liggende klar…

De sidste har været i Mollie makes, og forfatteren viser her hvordan du laver dem.

Hvor kan man så købe strømper:

Her lige et par affiliate links til hvor du udover dem jeg har vist, vil kunne finde virkelig fine strømper:

Zalando strømpe udvalg. Ellos har billige glimmerstrømper, Gina Tricot har også lidt af alt.

Og ellers er det bare at spænde i din nærmeste fashion biks og så kan de helt sikkert hjælpe dig…Men nu vil jeg spæne ud og lufte de gule af slagsen…

 

 

 

 

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Whisky made by Vikings