VIND - Mere end blot en potte....

Forkælelse til huden.

Vi er gået igang med projekt teenage anneks i haven, det resulterer i at mit fokus er på de lidt grovere ting, så der bliver ikke tid til så megen fokus på hud og hår….så da en test af Swiss Clinic‘s ansigts produkter dumpede ind ad døren, må jeg sige at de landede på et tørt sted. For nu har jeg husket migselv på at bruge øjecremen, serum og dagcremen de sidste 14 dage. Og det har været rigtig godt for min hud. Jeg har på ingen måde problemer med min hud, og er ikke sart, så min test er KUN hvordan jeg har haft det med disse produkter.

swiss clinic skin serie.  Faceserum, eyecream and daycream

Swiss clinic skin serie. Faceserum, eyecream and daycream.

Min første tanke, da jeg smurte den første gang serum på mit ansigt var “Bare den ALDRIG bliver tømt”, for duften er simpelthen SÅ skøn. Og huden føltes helt fantastisk fugtet uden at være klistret bagefter. Huden absorbere hurtigt serumen, så man kan komme dagcremen ovenpå. Inden det kom jeg øjencreme på, for hvis der er et sted i mit ansigt, hvor jeg er træt af “slap” hud, så er mine øjenlåg…øv, de er altså begyndt at se trætte ud….men det er sikkert naturligt min alder taget i betragtning. Men alligevel kan man jo ligeså godt smører dem godt med opstrammende cremer, og det er netop en af effekterne som swiss clinic praler af at kunne hjælpe med…så jeg satser på et opstrammet look i ansigtet snart…

The  lovely products are also very nice to look at at your bathroom shelves, which also is really nice now that I work a lot with interior design.

The lovely products are also very nice to look at at your bathroom shelves, which also is really nice now that I work a lot with interior design.

Ja, så må jeg jo indrømme, at de også er rigtig pæne at have stående på badeværelset. Der er mine billeder nok ikke helt fyldestgørende, da det viste sig, at det smukke sølv gjorde at teksten spejler, så det kan være svært at læse….men de er virkelig pæne…. Og hvis du skulle falde for det grønne marmor fad/bakke, så er det fra Ilva. Det hvide og beige stribede håndklæde med frynser er fra Magasin.

Swiss Clinic mission tilbyder innovative og effektive produkter. Disse produkter penetrerer og virker i dybden for at give masser af fugt og næring. Derudover er der fokus på at genopbygge og reparerer huden. De anvender bioteknologiske opdagelser som miceller, linkede hyaluronsyre-molekyler og niosomer, for at skabe højeffektive produkter.

 

 

 

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND - Mere end blot en potte....