DIY - Nordic wooden Christmas decor

Summer-feeling på væggene.

Jeg er sikkert ikke den eneste, der drømmer mig tilbage til sol og sommer. Cykelturer ud i det blå og blomsterflor overalt. Jeg har derfor været en tur på Desenio, og finde nogle plakater der kan give mig lidt “summerfeeling” på væggene her i de mørke måneder.

Last week I painted my hallway in pastel colours, and this poster with the "vintage bicycle" is perfect on the pink wall.

Last week I painted my hallway in pastel colours, and this poster with the “vintage bicycle” is perfect on the pink wall.

Cyklen, der fuldender min nye gang.

Jeg malede vores gang i pastel farver for en god uges tid siden. Og jeg må sige jeg ELSKER looket.  Det er desværre nok ikke noget der kommer til at blive så længe. Vi har nemlig et nyt stort ombygningsprojekt, vi skal have nyt køkken. Og der kommer vores gang til at blive inddraget, og der skal lægges helt nyt gulv og vægge skal rives ned. Det er et projekt der har været under opsejling i flere år, og jeg må indrømme at jeg havde lidt givet op på det. Men den lyserøde gang fik da lige min mand til at speede projekt “nyt køkken” op. Måske han er bange for hvor megen pastelfarver, jeg kan finde på strøg ud over vores hjem. Anyway, jeg vil SÅ gerne have nyt køkken, så jeg lever med at pastel-drømmen bliver for en kort periode…der kommer helt sikkert noget endnu bedre. Nå, men det blev en lang historie for egentlig at sige, at jeg har fundet plakaten, der fuldender looket derude. Nemlig Vintage bicycle i en hvid ramme.

This vintage bicycle really reminds me of summerdays on the countryside. Maybe because in the summerhouse we have those kind of vintage bikes.

This vintage bicycle really reminds me of summerdays on the countryside. Maybe because in the summerhouse we have those kind of vintage bikes.

Farvekoder til min pastelfarvede gang:

Det tager ikke lang tid at male en dør, men har en kæmpe effekt. Du kan også gå all-in med maling i pasteller, som her på gulv, vægge og paneler. Her har jeg brugt maling fra Flügger. På væggen en pink der hedder day dream IN-758. Og de gule paneler har farvekoden 1314. På gulvet er der malet med en sart lavendel der hedder 3414 og en lys beige der har koden 3364.

Læs også hvordan jeg malede en ombré væg her.

Jeg er en blomster-pige.

Blomster er smukke, og de minder bare én om sol og sommer. Så jeg har valgt også at bestille nogle posters med blomster. Ved trappen ned til stuen var der lige plads til et par elegante blomster. Jeg faldt for de mørke baggrunde, og kunne ikke beslutte mig om det skulle være det ene eller det andet. Så nu kom begge op, men bliver det for meget ?

What do you think of my flower wall? Should I keep it more simple and only hang the top one ?

What do you think of my flower wall? Should I keep it more simple and only hang the top one ?

Den gyldne papegøje tulipan på sort baggrund er helt utrolig smuk….og i en smal sort ramme på vores mørkegrå væg ser den bare helt vildt smuk og elegant ud. Jeg har en svaghed for de vildtre papegøje tulipaner…de er så smukke…Hvis du skal finde den hos Desenio, så hedder den “Golden tulip“.

It was love at first sight when I saw this Golden tulip from Desenio.

It was love at first sight when I saw this Golden tulip from Desenio.

Men der var også den dybrøde lilje….den er også rigtig fin, den er på grå baggrund. Men den passer så fint med planten med de røde blade, så den skal også op, men jeg er i tvivl om det bliver for meget…Hvad synes du ?

The pretty red lily is so perfect in combination with the plant that has those reddish leafs.

Den rustikke ramme.

I vores soveværelse har vi fjernet al tapet og jeg blev så begejstret for de rustikke vægge, at vi lod dem stå. På den ene har jeg en “gallerivæg”. Her hænger jeg alt fra keramik, tekstil, posters, planter og vaser. Da jeg så at Desenio har træ magnet hængere, kunne jeg straks se, hvor cool det ville se ud på vores rustikke væg. Og specielt med en fin og delikat akvarel tegning af en blomst. Kontrasten mellem det lette og delikate og det rå og rustikke ser fantastisk ud. Så nu er der kommet lidt sommer stemning herhjemme til de næste mange mørke måneder.

the gallery wall in the bedroom.

The gallery wall in the bedroom.

Læs også hvordan jeg lavede en billedevæg i sommerhuset med en masse personlighed, loppefund og krea indslag.

Nyheder på min galleri væg.

Jeg lavede for et par uger siden en macramé ring på en on-line workshop med Stof og Stil. Det var ret sjovt…og er faktisk en god julegave idé hvis du er typen der gerne giver kreative gaver. Du skal bare bruge anorak snor i to farver og en rund metal ring. Og du kan helt sikkert finde en youtube video, der viser hvordan du laver den, det er ikke så svært.

The pink painted flower in the oak wood hanger.

The pink painted flower in the oak wood hanger.

Og så den nye poster med den fine akvarel blomst i sart lyserød. Den fungere så fint med træ hængeren i egetræ Denne type ramme har magneter som holder papiret. Det er meget nemt at montere dit billede, og så har man ingen genskin i glas, hvilket kan være en fordel, når man skal fotografere i sit hjem.

Følg Peekaboodesign her

facebook  Instagram  Bloglovin  Pinterest  Linkedin youtube 

Dette indlæg er lavet i samarbejde med 

Just tried another place for this AQUARELLE FLOWER and that is really also perfect with the green plant on the wall next to it. What do you prefere ?

Just tried another place for this AQUARELLE FLOWER and that is really also perfect with the green plant on the wall next to it. What do you prefere ?

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - Nordic wooden Christmas decor