Kreativ perle strik for begyndere.

DIY – Halloween candybag

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Kreative dage messen.

halloween candybag as a lighthouse.

Halloween candybag as a lighthouse.

Jeg taler om den bæredygtige udvikling på Kreative dage.

Imorgen åbner Kreative dage messen i Fredericia, og jeg er gået i krea humør allerede nu, for der er en af mine piger som skal til Halloween fest, hvor jeg har lovet at lave lækre slikposer til hele klassen. Men det er en af den slags, der kan lidt mere end bare at holde på slik….de kan nemlig sættes ud i haven med lys i, og skabe lidt uhygge,  når de er tømt …de bliver ekstra uhyggelige, hvis de får lov at stå i flok.

Så jeg har varmet op til de kreative dage med et lille krea projekt herhjemme. Så kan  jeg nemlig med god samvittighed tage derover og samle endnu mere inspiration til en masse flere projekter. Det glæder jeg mig helt vildt til….og husk nu hvis du er  i Fredericia, så kommer jeg på scene 3 fredag kl. 14 og fortæller lidt om de vigtige tendenser indenfor upcycling og genbrug…det bliver sjovt, og jeg håber at se nogen af jer krea folk, der følger med her…kom endelig og sig hej…det vil jeg elske ! Og I kan læse hele programmet her med udstillerlister og alle de spændende workshops….lige her.

Læs om sidste års favoritter fra Kreative dage…lige her mine-10-favoritter-fra-kreative-dage

Men nu vil jeg vise dig hvordan du kan lave en super skøn 2-i-1 Halloween slikpose.

kom godt igang !

kom godt igang !

Dette skal du bruge:

Hvide små papirsposer

orange silkepapir (dette er fra Panduro hobby)

limstift (denne er fra Panduro Hobby)

Og nogle skønne chokolade figurer (disse er fra Hotel Chocolat)

De hvide chokolade “øjne” (de er fra Hotel Chocolat)

Et rengjort marmelade glas

et fyrfadslys

og så skal du bruge en saks og blyant

This is what you need for the project.

This is what you need for the project.

Sådan gør du:

Start med at lave en skabelon til øjne, øjenbryn, næse og mund. Du kan eventuelt lade dig inspirere af dem jeg har lavet…eller du kan lave din egen version, eller måske skal det være flagermus eller spøgelser der skal være på poserne. Du kan også med sort sprittusch tegne spindelvæv og edderkopper…det er kun fantasien der sætter grænser…du bestemmer helt hvordan dine poser skal se ud, men her er min version.

My version of the scary halloween monster, you can use this as inspiration or template as you like.

My version of the scary halloween monster, you can use this as inspiration or template as you like.

Klip et sæt ud og brug som skabelon. Hvis du skal lave mange kan du med fordel lægge 3-4 stykker papir ovenpå hinanden og klippe flere ad gangen.

Use your template to draw the figures on the paper

Use your template to draw the figures on the paper.

Når du har tegnet dem på papiret klipper du så mange sæt du skal bruge…husk 1 x næse, 1 x mund, men 2 x øjne og 2 x øjenbryn per hver pose.

Cut out all your figures.

Cut out all your figures.

Når de alle er klippet ud skal de limes på posens forside med limstiften.

Jeg lagde dem efterfølgende i pres under en stor bunke bøger i et par timer, så jeg er sikker på de sidder godt fast.

glue the figures to the paperbags front side.

glue the figures to the paperbags front side.

Nu skal du blot komme et halvt stykke af det orange silkepapir ned i posen, og fylde den med godterne.

Fill the candybag with the scary chocolate from Hotel Chocolat and a glass and tealight, and the kids will be trilled to get this bag.

Fill the candybag with the scary chocolate from Hotel Chocolat and a glass and tealight, and the kids will be trilled to get this bag.

Læs også hvad jeg lavede for en DIY til kreative dage sidste år. se-mine-diys-til-de-kreative-workshops

De perfekte chokolade figurer til enhver lejlighed.

Hotel Chocolat har butikker flere steder i Danmark både København, Roskilde og Århus er idag heldige at have butikker, og deres plan er at åbne endnu flere i det kommende år…og hvis der er noget de er gode til så er det sjove figurer til forskellige højtider i virkelig høj kvalitet. Så jeg kan varmt anbefale at smutte forbi og lade dig friste både nu til Halloween, og så ved jeg der kommer rigtig mange fine ting til jul også, så hold dig endelig opdateret, de er virkelig skønne.

Og når al chokoladen er spist er det super hyggeligt at sætte din halloween pose enten i vindueskarmen med dit lys i eller sæt den i haven med lys i. Men husk at komme dit fyfadslys ned i et glas så flammen ikke kan få fat i papiret.

Light up your garden after the chocolate is eaten, with a small tealight in a glass in the bag, that really gives the perfect halloween mood.

Light up your garden after the chocolate is eaten, with a small tealight in a glass in the bag, that really gives the perfect halloween mood.

Eller hvis du syntes de skal stå inde i stuen ser det også rigtig hyggeligt ud, men vær varsom med silkepapiret indenfor. Sørg for at flammen ikke kan få fat i det tynde papir. Jeg vil anbefale at du tager det op hvis du tænder den indenfor.

Håber I får en rigtig (u)hyggelig Halloween og at I er blevet inspireret til nogle skønne poser til de små monstre der kommer forbi.

Få tips og tricks til hvordan du laver et græskar hoved her. halloween-pumpkin-carving-and-cooking

Eller hvordan du undgår madspild, når du skal lave dit græskar hoved. graeskartid-uden-madspild

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kreativ perle strik for begyndere.