DIY-Skønne jule-rensdyr af genbrug/ Reuse toilet rolls for christmas decor.

Advents kalender med lækre design præmier

Jeg elsker godt design, og denne uge har DU mulighed for at vinde nogle af mine absolut favoritter. Men du skal skynde dig ind på min IG og finde billedet herunder og deltage inden imorgen kl. 20. Du kan se hvor let det er på indlægget.

Advent kalender med design præmier.

Advent kalender med design præmier. Giveaway for “interior-lovers”.

By Holmer vase og lysestage i rustfri stål.

De smukke enkle metal rør, er en stage og en vase fra Firmaet “by Holmer“, de er designet af Pernille Hove, som sælger dem gennem hendes webshop Hove Home, og fra flere af landets førende design butikker som f.eks. Illums bolighus.

De findes også i messing og i sort metal, og flere højder. Det sæt du kan vinde, har både vase og stage en højde på 14 cm. og materialet er  rustfri stål. De er både designet og produceret i Danmark, og har en værdi af 849,95 kr.

De er super enkle, så de er nemme at style til et meget minimalistisk look eller gå modsat og sætte dem sammen med noget mere barokt der kan give kontrast til det enkle. Personligt er jeg mest til den sidste version, hvor man mixer det stramme med noget gammelt.

The vase and candlestick from Hove Home. It is in staninless steel and designed and produced in Denmark.

The vase and candlestick from Hove Home. It is in staninless steel and designed and produced in Denmark.

Cool snow Globes med det smukkeste snefnug.

Jeg er fan af disse snekugler, og har tidligere skrevet om dem her. weather-rapport-snow-is-coming

De findes med al muligt indeni, og i de kommende måneder er dette snefnug helt perfekt i indretningen. De er i glas og alle bliver lavet i hånden. Jeg har også en skøn guld budda siddende i soveværelset og når man vender den drysser der guldstøv ned over ham, den er SÅ smuk…

Men som sagt der findes alle mulige versioner og jeg syntes du skal gå ind og kigge på udvalget her, der er helt sikkert flere gode idéer til ønskesedlen. De koster 499 kr. pr. stk.

The snowflake snow globe you can win. It is all handmade and the most calming object to have in your home.

The snowflake from Cool snow globes you can win. It is all handmade and the most calming object to have in your home.

Lys op med LED lysdekorationer fra Sirius Lightning.

Hvis der er nogen der kan det med lysdekorationer herhjemme, så er det Sirius Lightning. De har alt fra fine kæder, lysende ophæng og lys der ligner almindelige sterinlys. Alle deres lys er med LED, så de holder længe og de kan blive brugt igen og igen. Jeg er vild med at man nu kan få de små kertelys til juletræet som LED lys. Nu behøver du ikke længere være nervøs for brandfare når trøet bliver tændt juleaften. Og ikke nok med det, man kan stadig bruge de lyseholdere man nøje har samlet gennem mange år. Det syntes jeg er genialt.

The slim lights for your christmastree from Sirius Lightning.

The slim lights for your christmastree from Sirius Lightning.

Se her hvordan jeg har brugt nogle små lyskæder fra Sirius i en adventskrans. advent-i-skovbunden-diy-adventskrans

I pakken du kan vinde er der 20 kertelys, og så er der 4 stk. almindelig lys, som du kan bruge i din advents stage eller i almindelige lysestager. Der er også en kæde med 10 pærer, de ligner almindelige pærer og kan både bruges inde og ude. Og for det ikke skal være løgn er der også to lanterner, en lille og en stor. De lader op ved sollys og tænder automatisk, når det bliver mørkt. De er derfor helt oplagte at have stående udenfor ved døren eller på terrassen.

Jeg har tidligere skrevet om en smuk udstilling Sirius lavede i butikken Blooming i Hellerup. Her lys-i-moerket-fra-sirius

Here you can see more of the products from Sirius Lightning that you can be the lucky winner of.

Here you can see more of the products from Sirius Lightning that you can be the lucky winner of.

Følg Peekaboodesign her

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY-Skønne jule-rensdyr af genbrug/ Reuse toilet rolls for christmas decor.