Den bæredygtige far’s dags gave, køb den som et DIY kit, eller lav den selv.

Slowliving med slow-diys

Jeg var inviteret forbi Slow studios nye lokaler i København i sidste uge…Og jeg er vild med deres koncept og vil derfor rigtig gerne dele det med jer kære læsere. 😉 Jeg tog en masse billeder i deres stemningsfulde lille værksted. Der ligger i en baggård på Vesterbro i København.

The two founders of Slow Studio Michael and Henrik.

The two founders of Slow Studio Michael and Henrik.

Det handler om at sadle om.

Stifterne Michael og Henrik ønsker os alle en pause. De vil at vi fokusere og helliger os en stund, hvor vi bare lader vores kreativitet flyde og hænderne forme. Med en klump ler mellem hænderne kan du lade din indre kunstner få frit løb. Du kan forme hvad du har lyst til med det ler, du køber. Mange vælger at lave enten en kop eller en skål, men du kan også lave små fine skulpturer eller vaser. Det er helt op til dig hvad du gerne vil forme af dit ler.

Læs og få inspiration her kvinde-kend-din-kop

From my visit in Slow Studios backyard workshop.

From my visit in Slow Studios backyard workshop.

Men hvordan fungere det ?

Du kan enten hente dit kit i en af deres butikker eller du kan bestille det on-line og få det tilsendt. Når du har modtaget kittet, skal du bare afsætte tid til at nyde en stille kreativ stund med en klump ler mellem hænderne. Lad dig måske inspirerer lidt inden via nogle af de sociale medier, hvor kreativiteten spirer. Jeg kan selv godt lide at søge inspiration på både Instagram og Pinterest. Men du finder bare det sted, der inspirere dig mest. Når du har besluttet hvad du vil lave går du bare igang…giv dig god tid og nyd det !!!

Når du er færdig skal dit værk tørrer. Det bliver skrøbeligt efter tørring, så sæt det tilbage i den kasse du har fået dit ler i. Så det kan stå helt stille under tørring. Du kan komme det ind i plastik, hvis du vil give det en langsom tørring, dette kan gøre, at det ikke så let revner. Men herefter skal du tilbage til Slow Studio, hvor de kan brænde og glaserer dit værk.

Some of the works from costumers that was waiting to be glazed or collected.

Some of the works from costumers that was waiting to be glazed, burned or collected.

Slow Studio holder til :

Vesterbrogade 102, 1620 Kbh. V

åbningstider :

hver onsdag og torsdag 9-13

hver fredag 14-18

eller

Jægergårdsgade 78, 8000 Århus C.

åbningstider :

hver tirsdag til fredag 11-15

hver lørdag 10,30-14

The small workshop filled with ceramic and dried flowers from some of their freinds called "dusk".

The small workshop filled with ceramic and dried flowers from some of their freinds called “dusk”.

Vigtigt at huske !

Når du har lavet dit værk skal du huske, at lave din signatur i bunden inden det tørrer. Og så skal du ind på Slow Studios website og vælge en glasur til dit værk. Noter det ned samt navn på din seddel, der ligger i æsken, så de ved lige præcis hvad du gerne vil have.

Nu skal du bare vente på, at du får besked fra drengene bag Slow Studio, hvornår dit værk er færdig brændt og glaseret.

Læs også om en af de danske keramikere jeg personligt syntes har en helt fantastisk stil her keramisk-giveaway

The beautiful wreath made by Dusk.

The beautiful wreath made by Dusk.

Hvad skal man lave?.

Det er SÅ svært at vælge…Der er så meget keramik derude, og man bliver konstant inspireret…Jeg har selv virkelig svært ved at finde frem til netop hvilket værk jeg skal lave…Jeg er lidt typen der gerne vil det hele…En kop jeg kan bruge dagligt, en skøn lille skål til mine smykker ved natbordet…en lille skulptur der kan minde mig om noget godt…eller skulle jeg vove mig ud i et vægrelief…Åh, det er svært, og der er så mange dygtige keramikere man kan lade sig inspirerer af…(husk at lave din egen version, ikke kopier ;-)).

There was so many cups to choose from, but this was my favorite.

There was so many cups to choose from, but this was my favorite.

Det kommer på bloggen.

Måske nogen af jer så på min IG Story, at jeg havde kastet mig ud i kintsungi. Det er denne måde at ophøje noget der er gået istykker…så man limer det sammen med “guld” lim…se mere om et par dage, hvor jeg her på bloggen viser hvordan jeg limede min elskede vase, som jeg nu syntes er blevet endnu skønnere end den var før. Du kan jo gå ind og følge mig her og der og alle vegne, så er du sikker på, at du bliver opdateret med nye blogposts.

facebook  Instagram  Bloglovin  Pinterest  Linkedin youtube

The oven where all the ceramics are burned.

The oven where all the ceramics are burned.

the backyard are so cosy. So you should go by and get your own kit.

the backyard are so cosy. So you should go by and get your own kit.

More dried flowers from Dusk.

More dried flowers from Dusk.

The tools for making the ceramic and my favorite cup.

The tools for making the ceramic and my favorite cup.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

2 comments

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bæredygtige far’s dags gave, køb den som et DIY kit, eller lav den selv.